Szappanhoroszkóp

KOS (03.21-04.20)

Annyira impulzív, hogy hangulatát rögtön átsugározza a környezetére. Ismeretlen fogalom számára a türelem, a visszafogottság és az igénytelenség, belső tüze túl heves az ilyesmihez. Kissé akaratos természete és az új élmények iránti folytonos vágya arra sarkalja, hogy az „itt és most”, a pillanat spontaneitásának éljen. Minden porcikájában türelmetlen, és ha sok a tétovázás, elveszíti minden érdeklődését. Érdekli minden, ami új, izgalmas és mozgalmas, vagy amiért meg kell küzdeni. Nagy lehetőségeket keres, melyek lehetővé teszik kibontakozását, magával ragadva a hozzá közelállókat. A Kos nő aktív, impulzív és mindenféle őrültségre kapható természetéhez a pajkos, kicsit szemtelen illatú szappanok illenek. A tökéletes kényeztető szappanjának illata hódítóan merész és szabad érzelmeket sugall, felvillanyozza a testet és a szellemet. A Kos férfi is kedveli a fajsúlyos, karakteres, fűszeres illatokat, amelyek kétséget kizáróan azonnal elárulják lehengerlő temperamentumát.

SZAPPANTIPP:

Mentacsók csalánszappan

A szappanban lévő fodormentaolaj impulzív aromája,
az organikus vaj kényeztető jellege
és a csalán felpezsdítő tulajdonsága miatt
tökéletesen passzol a kos személyiségéhez.

Részletek erről a szappanról IDE KATTINTVA >>>

 

BIKA (04.21-05.20) 

Szelíd és békés természetű ember, aki nyugodt és kellemes hangulatot áraszt maga körül. Megingathatatlan higgadtsága révén ismeretlenek számára a szélsőséges érzelmi hullámzások. Stabil jellem, határozottság és kitartás jellemzi. Optimista és kedves természete a környezetére is megnyugtatóan hat. Igazi élvezetet okoz neki, ha a szó minden értelmében magába szívhatja a világ szépségeit. Alapvetően a telítettséget, a túláradást kedveli, értékel minden jót, amit az élet nyújthat. Mindennek szereti megadni a módját, és mindezt valami sajátos bájjal teszi. Ha egyéniségének megfelelően akar szappant választani, annak a tökéletes egyszerűség és bájos rafinéria egyvelegének kell lennie. A Bika nő kedveli az átható, dús és szinte megfogható illatokat, a csábító aromák kompozícióját. A Bika férfihoz az egyszerű, ugyanakkor fajsúlyos, erőteljes illatok illenek, melyek tökéletes melegséget és nyugalmat sugallnak. 

SZAPPANTIPP:

Levendulamező harmóniaszappan

Ettől a szappantól a bika aszcendensű hölgyek megkaphatják azt a melegető, nyugtató és bájos illatélményt, amelyet a levendulaaroma és a friss levendulaőrlemény okoz. Harmóniát teremt az emberben, elbűvöl mindenkit, kellemesen felüdít és nyugtat egyszerre.

Részletek erről a szappanról IDE KATTINTVA >>>

 

IKREK (05.21-06.21)
Temperamentumára a könnyedség jellemző, a pillangóhoz hasonlít, ahogy kíváncsian ide-oda röpköd, mindent megfigyel a környezetében, és mindenről megvan a véleménye. A változatosság a legfontosabb tényező az életében. Szereti a levegő elemre jellemző fiatalos megoldásokat. Rajong az újdonság varázsáért és szereti a változatosságot. Lehetetlen elképzelni egyedül. Mindig arra van szüksége, hogy emberek vegyék körül, és állandóan tevékenykedjen. Mozgatóereje a szellemi kielégülésre való törekvés, a problémák megoldása. Mivel az Ikrek lételeme a változatosság, hangulata szerint gyakran váltogatja az őt körüllengő illatokat. Az Ikrek nő egyéniségével a könnyű, friss, virágos illatok harmonizálnak. A könnyed, fiatalos illatokat kedveli, amelyek az "élni jó" frissességét és pajkos játékosságot sugallnak. Akár férfi, akár nő, az élénk és szellős illatok remek összhangban vannak az Ikrek változékony hangulatával.

SZAPPANTIPP:

Trópusi fiatalítószappan

Ez a szappan számos értékes hidratáló hatásával a fiatalság elixírje. A shea- és a mangóvaj mélyen a bőrödbe hatolva táplálja, hidratálja, és regenerálja azt. Az üdeséget sugárzó mandarinnak köszönhetően megújulnak a sejtek, aromája pedig elűzi a feszültség okozta rosszkedvet, hogy az ikrek játszi könnyedséggel tudják élvezni az életet.

Részletek erről a szappanról IDE KATTINTVA >>>

  

RÁK (06.22-07.22)
Vérmérsékletét tekintve nyugodt, de erős érzelmek húzódnak meg benne. Világa a lelki élet és a fantázia birodalma. Erőssége a lelki mélység, amely révén kitűnőek a megérzései, rendkívüli a beleérző képessége és színes a fantáziája. Minden lágysága ellenére pontosan tudja, mit akar, és sok esetben azt is, hogy másoknak mi kell. Együtt érző, gondoskodó és nagy képzelőerejű. Érzelmei mélyek és tartósak, és nincs az a térbeli vagy időbeli távolság, ami megszakíthatná a családjához fűződő kapcsolatát, vagy megzavarhatná barátságát. Kisujjában van az érzelmek egész sora. A Rák nő érzelem gazdag, romantikus egyéniségéhez a vizes, könnyű illatok illenek. Kedvenc illata nőies melegséget és érzékiséget sugároz. Olyan szappan illik hozzá a legjobban, ami ugyan visszaadja a klasszikus nőiességet, de csábító érzésekkel átszőve, több rafinériával és több finomsággal. A Rák férfi választását is jelentősen befolyásolják érzelmei, hangulatai. Általában kedveli a klasszikus illatokat, romantikus, meleg és mámorító aromával.

SZAPPANTIPP:

Egzotikus afrodiziákumszappan

Az afrodiziákumnak is tartott egzotikus ylang-ylang és a jázmin feromonos illatuknak köszönhetően igazi csáberőt kölcsönöznek neked. Az egzotikus afrodiziákumszappan fantáziavilágba röpíti az odavágyó rákokat. A szappan összetevőinek hála a szövetek mélyéig hatolva táplálja a bőrt és boldogságfokozó illata pedig cirógatja a rákok érzelem dús lelkét.

Részletek erről a szappanról IDE KATTINTVA >>>

  

OROSZLÁN (07.23-08.22)
Pajkos, játékos egyéniség, aki önmagát is szórakoztatja, és az élet napos oldalán jár. Hiányzik belőle a hamis szégyenlősség és az igénytelenség. Sok mindent megkíván, és kompromisszumok nélkül félretol mindent, ami igényei kielégítését akadályozza. Érdekli minden, amit az élet kínálni tud, és nem tudja elképzelni, miért kellene visszatartania magát. Nemeslelkűsége mindenkire kihat, akivel kapcsolatba kerül. Sugárzik belőle az életerő, a vitalitás. Kiválóan ért hozzá, hogyan kell hatásosan fellépni, a reflektorfényben, a középpontban érzi elemében magát. Minden Oroszlán szülöttnek természetes affinitása van a minőséget megkívánó dolgokhoz, az igazi energiabomba és különleges esszenciájú szappanokat kedveli. Az Oroszlán hölgyhöz azok az illatok illenek, amelyekkel még jobban kihangsúlyozhatja, hogy a Nap, a tüzes bolygó szülötte. Az Oroszlán férfi szintén a rafinált, ugyanakkor kifinomult illatokat részesíti előnyben, melyek életerőt és energiát sugároznak, hódítást és ellenállhatatlan vonzást keltenek.

SZAPPANTIPP:

Ébresztő energiaszappan

Az ébresztő energiaszappan igazi felfrissülést ígér a bőrnek, hiszen a benne található kávészemek és esszenciák a koffein révén hozzájárulnak, hogy tested és lelked energiával teljen meg. Mint egy lehengerlő kávékülönlegesség, úgy teszi az oroszlánok napját lendületessé ez az energiaszappan. A szappanban lévő citrom pedig csak fokozza ezt az élénkítő élményt, és segítségével frissen és energiával felvértezve léphetsz ki a rivaldafénybe.

Részletek erről a szappanról IDE KATTINTVA >>>

  

SZŰZ (08.23-09.23)
Az ő világa a hétköznapok és a praktikus módok. Bárki másnál jobban tudja irányítani és formálni. Ereje gyakorlati érzékében, célirányosságában és a részletek iránti vonzalmában rejlik. Maximalista és nyugtalan lelkületű, abban leli örömét, hogy a tökéletesre törekedhet. Módszeres, rendszeres, és a tényekre koncentrál. Meg van győződve a helyes életvitel és az egészséges fegyelmezettség fontosságáról. Elvei különösen morálisak, magas színvonalúak. Jellegzetesen föld-típusú ember, meglehetésen tartózkodó, aki az érzelmeit ritkán mutatja ki, szívét elsősorban az esze irányítja. A Szűz nő tiszta, egyszerű érzékiségéhez az enyhe, finom, nőies illatok illenek. Kerüli a tolakodó illatokat, inkább a könnyedebb szappanok illenek igazán hozzá, melyek egyszerre erőteljesek, praktikusak és egészséget sugároznak. A Szűz jegyében született férfi kedvenc illata tiszta friss, mégis időtlen, eredeti.

SZAPPANTIPP:

Gyűrűvirág gyógyírszappan

A szűz jegyűeknek szappanválasztásában különösen fontos érték, hogy 100%-ban természetes összetevőket tartalmazzanak, mint a gyűszűvirág gyógyszappan is. Könnyed illata és praktikus funkciója sem elhanyagolható szempont, vagyis, hogy a narancsolaj segít méregteleníteni a bőrt, a benne lévő körömvirág hatékonyan megújítja a bőrfelszín, a kecsketej pedig felpuhítja és hidratálja azt.

Részletek erről a szappanról IDE KATTINTVA >>>

  

MÉRLEG (09.24-10.23)
Természete kedves és könnyed, jó kontaktusteremtő, ezért mindenhol szívesen látják és szeretik. Kifinomult esztétikai érzéke van, rendkívül fontos számára a jó ízlés. A szép dolgok iránti fogékonysága, illetve jó ízlése révén békés hangulatot tud teremteni. Alapvető igénye, hogy megőrizze belső kiegyensúlyozottságát, és hogy teljes összhangban legyen környezetével. Legjellemzőbb tulajdonsága a szépre, a harmóniára való törekvés az élet összes területén. Barátságát sokan keresik, mert személyes varázsa, előzékenysége és mások iránti őszinte tisztelete férfinak, nőnek egyaránt tetszik. Kedvenc illata kiegyensúlyozottan nőies, az összhatásban pedig benne van az a meghatározhatatlan báj és varázslatosság, hiszen a Mérleg jegyében születettek a vérükben hordozzák a nőiességet. A Mérleg-férfi is szinte már a bölcsőből hozza magával a flörtölés tudományát, kifinomult ízléséhez a könnyed és légies illatú szappanok illenek.

SZAPPANTIPP:

Kleopátra szépségszappan

A legenda úgy tartja, hogy az egyiptomi királynő a rózsa illatát tartotta a legigézőbbnek, amely illat a Kleopátra szépségszappan egyik fő esszenciája. A szappan összetevői harmóniában megférnek egymás mellett. A romantikus rózsaharmat és a varázslatos kurkuma (amely ragyogóan napittas bőrt eredményez) olyan simogatóan esztétikussá varázsolja a szépségre áhítozó mérlegek bőrét, mint az igéző Kleopátráét a szépségfürdője után.

Részletek erről a szappanról IDE KATTINTVA >>>

  

SKORPIÓ (10.24-11.22)
Temperamentumára egyaránt jellemző a heves szenvedélyesség és a visszafogott tartózkodás, mint ahogy érzelmei is a szélsőségek között ingáznak. Nem vall rá semmi, ami közepes. Élénk és meglehetősen kiismerhetetlen személyisége van, és hisz a mély érzelmi kötődések erejében. Nagy szükségét érzi az emocionális biztonságnak, és rengeteg energiát képes is áldozni annak megteremtése és fenntartása érdekében Középút ebben sincs, hiszen a félmegoldásoktól idegenkedik, csak teljes erővel képes élni. Egyesek imádják, mások utálják, az viszont tény, hogy senki sem marad közömbös iránta. A Skorpió nő temperamentumához az édeskés, csábítóan titokzatos, az örök nőiességet megtestesítő illatok illenek. A tömény, fajsúlyos illatok fokozzák rejtélyességét, kiismerhetetlenségét, a ki nem mondott szavak, a talányok felébresztik a képzeletet és a vágyat. Amilyen provokatív a Skorpió férfi, olyan kedvenc illata is: kétértelmű, szikrázó, érzéki, és tele van ellentmondásokkal, akárcsak az igazi Skorpió.

SZAPPANTIPP:

Indiai varázsszappan

A skorpiók könnyen beleszerethetnek a titokzatos indiai varázsszappanba, hiszen nem csak a bőrre gyakorolt elképesztő hatása ejt rabul, hanem a kurkuma bódító és csábítóan tömény aromája is. A frissítő citrusfélék, a melegséget sugárzó shea vaj, valamint a „kelet varázsporának” tartott erőteljes illatú kurkuma szélsőségessé teszik ezt a szappant, mégis ez a tulajdonsága teszi értékessé a skorpiók számára.

Részletek erről a szappanról IDE KATTINTVA >>>

 

NYILAS (11.23-12.21)

Teljes lelkéből optimista, nem ismer lehetetlent. Vidámsága életörömöt és szüntelen derűlátást áraszt, lelkesedésével másokat is képes tölteni. Az életbe vetett ősi hit munkál benne. Alapvetően hisz az emberi jóságban, ezért mindenki felé nyitott tud lenni. Szereti a nagyvonalú terveket, nem jellemző rá a kicsinyeskedés, és távol tartja magát mindentől, ami profán, kisszerű. Ragyogó fantáziájával és optimizmusával a mindennapi életből is nagystílű eseményeket formál. Az élet számára egy nagy, vonzó kaland, ahol veleszületett lazaságával könnyedén veszi az akadályokat. Az olyan illatú szappanok illenek a Nyilas nő temperamentumos egyéniségéhez, melyek egyszerre klasszikusak és sportosan elegánsak. Kedvenc illata pozitív gondolatokra sarkall, és jó kedvet teremt maga körül. A nagyvilági Nyilas férfi illata pedig sugárzó fiatalságot áraszt, jelképezve mindazt, ami e jegy „erősebb” képviselőjének sajátossága, aki felül akarja múlni önmagát, aki számára nem léteznek tabuk, és nem rejti véka alá az érzéseit.

SZAPPANTIPP:

Mentacsoki boldogságszappan

A kakaó- és a shea vaj mesterien hatékony párosa egy frissítő mentacsók kíséretében lehengerel. A szappanban lévő csokoládé antioxidáns tartalma visszaadja a sejtek rugalmasságát, fiatalon tartják a bőrszövetet és endorfintermelő hatása révén a mennyországba repíti a nyilas jegy szülött lelkét szappanozás közben. Olyan édes, friss és csábítóan lendületes karakterű ez a szappan, amely kényeztetni tudja az életigenlő nyilasokat.

Részletek erről a szappanról IDE KATTINTVA >>>

 

BAK (12.22-.01.20)

Meglehetősen konzervatív ízlése, illetve szilárd erkölcsi meggyőződései vannak. Vérmérsékletére a nyugodt visszafogottság jellemző. Csak hosszabb idő eltelte után mutatja ki érzelmeit, és csak ott nyílik meg, ahol biztonságban érzi magát. A tartózkodás mögött azonban a külszínnél sokkal lágyabb lélek rejtőzik. Ez a látszatra komoly, fegyelmezett, visszahúzódó típus nagyon is mély érzésű és temperamentumos. Bár sosem lesz olyan könnyed és társaságbeli, mint némelyik csillagjegy szülötte. Komolykodó életfelfogása munkamániához vezethet, de akár derűs elégedettséghez is. A Bak jegyében született nő öntudatos, erőtől duzzadó és energiát sugárzó, határozott személyiség, aki tudja, hogy mit akar, aki független és ambiciózus. A Bak férfi is a hagyományosan klasszikus, hűvös illatokat kedveli, amelyek szolid hatást kölcsönöznek, ugyanakkor mégis erőt és eleganciát sugallnak.

SZAPPANTIPP:

Megérdemelt pihenésszappan

A geránium, más néven rózsamuskátli lassítja a bőr korosodási folyamatait, valamint határozottan markáns, mégis visszafogott illata a bak jegyűeknek nagyon szimpatikus. A szappaban lévő levendula és a geránium illóolaja nyugalmat sugároz, ráadásul a rózsamuskátli kedélyállapot javító is, amely hasznos lehet az érzelmeiket előszeretettel magukba fojtó bakoknak.

Részletek erről a szappanról IDE KATTINTVA >>>

  

VÍZÖNTŐ (01.21-02.19)
Alaphangulata derűs és gondtalan. Egyénisége szabad kibontakoztatásához változatosságra van szüksége. Minden szempontból emancipált, szeret kilógni a sorból, mindig új utakat keres, és mindezt azért, hogy függetlenségét bizonyítsa. Sokszor játssza az előkelő kívülállót, aki lázad a régimódi életstílus ellen, mindent másképp akar, és elutasít mindenféle etikettet. Vonakodik azt tenni, amit mindenki mást tesz. Érthető hát, hogy illik hozzá minden, ami eredeti, különleges. Kifejezetten szociális érzésű, humánus. Nem kedveli, ha korlátozzák, a korlát neki csak arra való, hogy átugorja. Különleges nő – különleges szappan. Kerüli mindazt, ami konvencionális, illatban és szappanban is a különlegeset, a szokatlant, az egyedit kedveli. Szereti a könnyű, pezsgő, fiatalos illatokat, amelyek ravaszul és finoman körüllengik, s amelyet ha valaki megérez, azonnal tudja, csak ő lehet. A Vízöntő férfi kedvenc illata is felér egy függetlenségi nyilatkozattal, dinamikus, friss és lendületes.

SZAPPANTIPP:

Fűszeres Mákpuszedli

Ez a szappan minden, csak nem hagyományos, éppen ezért a vízöntők egyik kedvence. Ugye ismered a friss puszedli csábító és hívogató zamatát? Ugyanolyan különc, semmihez sem fogható élmény lesz a fűszeres mákpuszedli szappannal mosakodnod, mint amilyen gasztrokalandot jelentett egy ilyen puszedlinek a megízlelése.

Részletek erről a szappanról IDE KATTINTVA >>>

  

HALAK (02.20-03.20)
Bonyolult, összetett egyéniség, álmodozó és romantikus, vonzza minden, ami mély és titokzatos. Fő jellemvonása a szeretet, a megértés és a segítségnyújtás. Erősen érzelmi beállítottságú, az érzések irányítják, nem a racionalitás. Erősségei közé az együttérzés, az odaadás, és a meglepően éles, megbízható ösztön tartozik. Rendkívül érzékenyen fogja fel a külvilágból érkező jeleket, és így különleges érzéke van a megfelelő időpontok eltalálásához. Belevarázsolja a hétköznapokba a világ teljességét, rejtelmes összefüggéseket tár fel, és megtanít mindenkit meglátni a boldogsághoz vezető apró örömöket. A Halak nő álmodozó, romantikus egyéniségéhez a finom, lágy illatok illenek. Kedvenc szappanja olyan legyen, mint egy csodálatos álom, amelyet ébredés után sem lehet elfelejteni. A Halak férfihoz is valami olyan sejtelmes illat passzol, ahol a különböző illatjegyek között nincs határ. Az összetétel így szabadon keveredhet egymással, teljesen egyedi illatot alkotva használóján.

SZAPPANTIPP:

Mentacsoki boldogságszappan

A mentaillat segít tetterőre váltani a szellemi fáradtságot, serkenti az agyműködést, tisztázza a gondolkodási folyamatokat, hogy az ösztönök és a halak legendás beleérző képessége ne hanyatlódjon. Az évszázadok óta afrodiziákumnak tartott kakaó antioxidáns hatású, valamint közismert endorfint termelő hatása révén segíti a test és a lélek pozitív feltöltődését. A kakaóban található theobrominnak (görögül „istenek eledele”) köszönhetően hozzásegíti az érzelem gazdag halakat, hogy még boldogabbnak érezzék magukat.

Részletek erről a szappanról IDE KATTINTVA >>>

 

szappan, natúr szappan, vegyszermentes szappan, bio szappan

 

 
Legyél a VIP-TAGUNK!
…és Tiéd egy 500 Ft-os kupon!
Név:
Email:

 

Weboldalunkon sütiket használunk azért, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb élményt nyújthassuk Neked.