Üzletszabályzat

WELLNESS SZAPPAN MŰHELY
Szommer Károly tulajdonos
Telephely: 2851 Környe, Bajcsy-Zs. u. 44.
Ügyfélszolgálat e-mail címe: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: +36 30 602 67 07
Adószám: 60937766-2-31

MEGRENDELÉSEK FELADÁSA:
A szappan megrendelések feladása a www.wellness-szappan.hu webáruházban elektronikus úton lehetséges.

Az áruházban vásárlás előtt regisztrációra van szükség, ahol a szállítási és számlázási adatok megadására kerül sor. A rendelések teljesítésére az itt közölt feltételek érvényesek. Telefonszám megadása kötelező, és ajánlott élő szám megadása az esetleges problémák gyors tisztázása érdekében!

A megrendelés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, kinyomtatásra illetve iktatásra nem kerül. A szerződéskötés lehetséges nyelve: magyar.
2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.
Áraink magyar forintban értendőek és az Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.

FIZETÉSI MÓDOK:
Készpénz, utánvét:
Fizetés az áru átvételekor készpénzben, az áru átvétele után a szállítónak fizeted ki az áru ellenértékét.

Átutalás:
Csak az áru átvétele előtt lehetséges, ebben az esetben előkészítő számlát küldünk (e-mailen), ami alapján át tudod utalni az összeget. Amint megérkezett az összeg a számlánkra, kiszállítjuk a megrendelt árut.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK / KÖLTSÉG:
Szállítási mód:
MPL Futárral történő kiszállítás.
A csomagot a postafutár az általad rendeléskor megadott helyre kézbesíti (otthon, munkahely) általában 8-17 óra között. Érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy!

Díjak:

Előreutalás esetén:

0 - 9999 Ft-ig 799 Ft
10000 Ft felett ingyenes

Utánvétes szállítás esetén:

+ 199 Ft utánvétkezelési díj a fenti árakon kívül

A szállítás az alábbi néhány esetben díjmentes:
Amennyiben a rendelési érték eléri a 10.000 Ft-ot
Ha olyan terméket (is) vásárolsz, aminél látod az ingyenes kiszállítás címkét, akkor a teljes csomagodat díjmentesen szállítjuk.
Ha nyereményakció keretében nyertél Wellness Szappan csomagot.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

A szállítás határideje függ a megrendelt terméktől, ill. attól, hogy az adott termékből van e raktáron.
Amennyiben a megrendelt termék van raktáron, 2-3 munkanapon belül Nálad lehet!
Amennyiben a termék nincs raktáron, a várható szállítási határidőről a rendelés feladása után e-mailben vagy telefonon 1 munkanapon belül visszajelzünk Neked.

SZAVATOSSÁG
Szavatosság: Az eladónak (szerződésbeli vagy törvényes) felelőssége az eladott tárgy természeti vagy jogi szempontból hibátlan voltáért.
Szavatossági idő: Ameddig a szavatosság érvényes. Termékeinknél egyedileg és a gyártás idejétől függően is változó.
Szavatossággal arra vállalunk felelősséget, hogy az eladáskor hibátlan csomagolású terméket kapsz tőlünk.
Reklamációval kapcsolatban jelezhetedi problémádat a megadott e-mailcímen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
Az érdekérvényesítésben segíthet a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség (www.fvf.hu) illetve az Országos Fogyasztóvédelmi Felügyelet (www.ofe.hu)
Cégünk az 1959. évi IV. törvény A szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályai alapján jár el.

ELÁLLÁS
A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást jelezheti e-mailen.

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén a www.wellness-szappan.hu - webáruház az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti.


ADATVÉDELEM
A Vásárlók adatait kizárólag saját szerződéseink, számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. A Vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégeknek (Posta). Szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el. Adataidat írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez).

 

szappan, natúr szappan, vegyszermentes szappan, bio szappan

 

szappan, natúr szappan, vegyszermentes szappan

 
Legyél a VIP-TAGUNK!
…és Tiéd egy 500 Ft-os kupon!
Név:
Email:

 

Weboldalunkon sütiket használunk azért, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb élményt nyújthassuk Neked.