Rólunk

Megoldás szappanok az egészségtudatos bőrápolásért: Neked! A Wellness Szappan olyan fantáziadús és probléma-centrikus natúr szappanokat kínál, amelyektől nem csak a bőröd érezheti magát a mennyországban, de tested-lelked is 100%-osan természetes kényeztetést élhet át!
Ígérjük, hogy a Te számodra is van szappanunk!

MIÉRT JÓ VÁLASZTÁS A WELLNESS-SZAPPAN?

A szappan egy ideig mellőzött volt, amikor a tusfürdők hatalmas választékával és krémes kényelmével szembesültek az emberek. Azonban az elmúlt időkben újra kezd fontossá válni az egyre tudatosabban vásároló emberek körében, akik környezeti - és egészségvédelmi szempontok miatt lternatívákat keresnek a bőrápolásban (is). A köztudatba került, hogy a kozmetikumok (köztük a tusfürdők) többsége olyan adalékokat tartalmaz, amelyek allergiás reakciókat válthatnak ki, és hiába kezdenek a gyártók javítani a termékeiken, rengetegen inkább a natúr, természetes kozmetikumok irányába fordulnak. Ez az oka a natúr, sokszor házi készítésű szappanok soha nem látott népszerűségének.

A kézműves, főzött Wellness Szappan termékek natúr, ember- és környezetbarát összetételének köszönhetően kiváló bőrtisztító hatással bírnak.

  • >> Natúr szappanjaink kizárólag 100% természetes összetevőket tartalmaznak.
    >> Kiválóan tisztítanak, de nem szárítják ki a bőrödet, mint a bolti szappanok, hiszen adalékanyag mentesek, az étkezésivel megegyező minőségű     növényi olajokat tartalmaznak, így azonnal vissza is zsírozzák a bőrt.
  • >> Szappanjaink nem tartalmaznak SLS-t (Sodium Laureath Sulfátot), amely köztudottan bőrirrogén anyag.
  • >> A kézi készítésű, főzött Wellness Szappan termékek nem tartalmaznak semmilyen allergizáló, mesterséges illatanyagot, tartósítószert, testidegen anyagot.
  • >> Állatkísérletekhez sincs semmilyen köze

 

Nem kell testápolót használnod!

Kiiktathatod az életedből a drága és csupa testidegen anyagból álló testápolókat is, hiszen a natúr szappanjaink rendszeres használata során azt veszed észre, hogy bőröd a kisbaba popsijához hasonlóan puha és bársonyos lesz.

Búcsút inthetsz az ekcémának!

Ekcémás, pikkelysömörös, övsömörös, száraz, irritált bőr esetén a kézzel készített szappan jelentősen enyhítik a kellemetlen, gyakran fájdalmas tüneteket.

Természetes ápoló vajak és olajok

Kézműves szappanjaink főzési eljárással készülnek, és natúr kozmetikum révén az összetevők között megtalálható a bőrödet leginkább tápláló természetes alapanyagok sora, mint pl. olívaolaj, kókuszvaj, pálmaolaj, sheavaj, kakaóvaj, kecsketej, levendulaolaj és a teafaolaj és számos belefőzött növénydarabka.

MIÉRT HASZNÁLJAK NATÚR TERMÉKET?

Sajnos gyakorlatilag minden egyes kozmetikai szerben van egészségre ártalmas, vagy hosszú távon káros mellékhatással bíró szintetikus színező-, illatanyag, tartósítószer, állagjavító, ezért érdemes inkább natúr terméket választanod. A kézműves natúr szappan ember- és környezetbarát termék.
Részletes információkért ebben a témában látogasd meg a Gyakori kérdések aloldalt, vagy olvasd a blogunkat!

A natúr kozmetika világa kicsit furcsa, mégsem teljesen idegen közeg egy férfi, vagyis inkább egy lelkiismeretes és a régi értékeket büszkén őrző és alkalmazó családapa számára. Szommer Károly vagyok, a Wellness Szappan Műhely megálmodója és megalkotója.
3 gyermekes apukaként nagyon fontos szerepet tölt be az életemben a család. Az én feladatom elsősorban megóvni a családomat minden rájuk leselkedő veszélytől, amely sokféle formában megjelenhet. Mint az előbbiekben is olvashattad, nem kis veszélynek vagyunk kitéve a saját esetünkben is a számos káros kozmetikumtól. Először a feleségem kezdte észrevenni és tapasztalni a gyermekek, illetve a saját bőrén a kereskedelmi forgalomban kapható kozmetikumok és egyéb mesterséges anyagok miatt megjelenő allergia sok és kellemetlen tünetét. Azt figyeltük meg, hogy ezeket a tüneteket a gyakran használt bolti készítmények, tusfürdők, klóros víz, a különböző környezeti hatások okozták. Felelősségteljes édesapaként zerettem volna minél jobban biztonságban tudni a családomat és ez kiterjedt az élet minden területére, így a testápolásra is, mint egészségvédelemre.


A nagymamám mindig mondta, hogy „A természet patikájában mindent megtalálsz, amire szüksége lehet a testednek és lelkednek!”…és milyen igaza volt.


Úgy gondoltam, hogy előveszem a polcról és letörlöm nagymamám eme régi és nagyon helytálló bölcsességét és alkalmazni fogom a családom megóvásában is. Olyan készítményeket szeretnék alkotni a testápolásban, amelyeket megnyugodva alkalmazhatok a feleségem és lurkók bőrén, továbbá meleg szívvel ajánlhatom a barátainknak is. A feleségemmel együtt elkezdtünk alternatív megoldások után kutatni (gyógynövények, natúr termékek, tradicionális praktikák…), amíg rá nem bukkantunk a házi natúr szappan készítésére és az elsajátításához kapcsolódó képzési lehetőségekre. Így kezdődött….
Az elmúlt időszakban sikerült kikísérleteznünk a hivatalos szervek által is hitelesített Wellness Szappan Műhelyünkben számos megoldás-centrikus szappant. Ezeket már nem csak a családomnak és barátaimnak ajánlom, hanem már az elkészült webáruház segítségével mindenki számára, aki szeretné biztonságos natúr kozmetikummal ápolni a bőrét és tenni egészségéért. Akinek fontos, hogy a családja egy egészségesebb testben éljen!
Divat lett manapság natúr termékeket, főleg szappant készíteni, így sokan belekóstoltak már a gyártásukba akár a konyhában hobbiból, akár lelkes amatőrként egy kisvállalkozás keretében vagy már profikként haladnak e szép szakma berkeiben. Mindenkiben becsülendő és közös, hogy szeretnének vegyszermentes, natúr termékeket létrehozni, amelyek egy egészségesebb testápoláshoz és tudatosabb élethez vezetnek.

5 fontos érv, amiért kiemelkedik a Wellness Szappan Műhely:

1 Nem hobbiból űzzük a szappankészítést, hanem a tudatos testkultúra iránti elköteleződésből, és az egészség iránti elhivatottságból.

2  Nem olyan szappanokat szeretnénk gyártani, amelyeket mi gondolunk jónak, hanem amiket kizárólag a vásárlók igénye keltett életre. Velük közreműködve formáljuk a szolgáltatásainkat.

3  Hitelesített forrásból származó értékes szappanreceptúrát alkottunk és teszteltük az így készült szappanokat 2 teljes évig.

4  A hivatalos szervek által bevizsgált műhelyünkben, minőségi szappanokat gyártunk és forgalmazunk.

5  Nem csak a hasznos natúr beltartalmat, hanem a vonzó arculatot is szem előtt tartjuk, hogy olyan terméket vásárolhass magadnak, vagy ajándékozhass szerettednek, ami kívül-belül értéket képvisel, és amivel büszkén dicsekedsz!


A Wellness Szappan olyan fantáziadús és probléma-centrikus natúr szappanokat kínál,
amelyektől nem csak a bőröd érezheti magát a mennyországban, de tested-lelked is 100%-osan természetes kényeztetést élhet át!

Ígérem, hogy a Te számodra is van szappanunk!

Szommer Károly
Környe, 2014. január

 

 

 

 

 

 
Legyél a VIP-TAGUNK!
…és Tiéd egy 500 Ft-os kupon!
Név:
Email:

 

Weboldalunkon sütiket használunk azért, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb élményt nyújthassuk Neked.