shea vaj, borotválkozás

Borotválkozás utáni testvaj

Legyél Te az első értékelő

Elérhetőség: készleten
1490 Ft
Igazi regeneráló energiabomba az erősebbik nem képviselőinek bőrápolásához.
Méret
Leírás

A kéz melegére felolvadó Borotválkozás utáni vaj a tudatos férfiak borbély-eszköztárának hasznos és organikus kelléke. Az emberi bőrben lévő olajok szerkezetéhez hasonló tulajdonságai lévén kitűnő bármilyen bőrtípus esetén. Használatával kiválthatóak a bőrallergén anyagokat is tartalmazó borotválkozás utáni férfikozmetikumok, balzsamok. A tápláló olajaknak köszönhetően kiválóan alkalmas továbbá az irritált bőr nyugtatására, kipattogzott bőrfelület kezelésére, bőrgyulladások enyhítésére és gyorsítja a bőrsejtek megújulását.

MIÉRT TESZ JÓT NEKED ÉS BŐRÖDNEK?

  • 100%-ig természetes összetevőket tartalmaz, színezék- és mesterséges adalékanyag mentes, így nem okoz irritációt és semmilyen bőrproblémát.
  • a shea vaj táplálja és hidratálja a bőrt
  • antibakteriális hatású
  • férfiak igénybe vett arcbőrének ápolására, borotválkozás utáni szerként kiváló
  • megnyugtatja a száraz és viszkető bőrt
  • az eukaliptuszt olaj fájdalomcsillapító és sebgyógyító hatású
  • a shea vajban található vitaminoknak köszönhető bőrregeneráló képessége révén harmonizálja az arcbőr struktúráját
  • a teafaolaj gomba-, baktérium-, és vírusölő
  • az eukaliptusz illóolaj miatt pulzáló pontra kenve frissítőleg hat egész lényünkre
  • a jojoba olaj használatával rugalmasabbá, fiatalosabbá, egészségesebbé válik a bőr.
  • viszkető, irritált, kipattogzott bőr nyugtatására
  • bőrgyulladások esetén is kiváló gyógyír

 

FÉRFIAKNAK BOROTVÁLKOZÁSHOZ

Az értékes zsírsavakban gazdag organikus sheavaj, az emberi bőrben lévő olajokkal azonos jojoba olaj, és a gyógyító teafalolaj ápolja és megfelelően hidratálja a borotválkozástól irritált, megviselt bőrt és gyorsítják a bőrsejtek megújulását. A borotválkozáskor gyakran előforduló vágás esetén a bőrsérülés fertőtlenítésére a teafaolaj kitűnően alkalmas mivel a seb nem ég tőle. A vajban lévő frissítő eukalipusz illóolaj pedig hűsíti a penge pörsenésétől megviselt bőrt. Igazi regeneráló energiabomba az erősebbik nem képviselőinek bőrápolásához. 

A PROBLÉMÁS BŐR ELIXÍRJE: A GYÓGYÍTÓ TEAFA

A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt. A teafaolaj elpusztítja a betegséget terjesztő mikroorganizmusokat, baktériumokat és a gombát. Használhatod a test egész felületén, problémás, pattanásos bőrre is ajánlott. A nyálkahártyát nem ingerli, a bőrbe könnyen és gyorsan beszívódik. Az eukaliptusz illóolaj méltón segíti a teafa olaj hatását, mivel szabályozza a bőr zsíranyagcseréjét.

A TÖKÉLETES BŐREGYENSÚLY ÉS FRISSESSÉG

A jojoba olaj felépítése nagyban hasonlít az emberi bőr által termelt faggyúhoz, és képes szabályozni annak képződését, hogy a bőr nedvessége tökéletesen egyensúlyban maradjon. Antiallergén, így egyik bőrtípusnál sem okoz irritációt. Az eukaliptusz illóolaj miatt a vajat pulzáló pontra (halánték, csukló, nyaki ütőér) kenve frissítőleg hat egész lényünkre, hangulatjavító és a figyelem összpontosítását is elősegítheti. A shea-vaj és a jojoba olaj egyensúlyban tartja a bőr vízháztartását, táplálnak, és antioxidáns tartalmuk miatt visszaadják a sejtek rugalmasságát. A teafa olaj fertőtlenít, míg az eukaliptusz frissít.

 

MIT TARTALMAZ?


SHEA VAJ

A shea vajat a karité fa gyümölcséből, a shea dió magjából nyerik ki. A 100 %-ban természetes, finomítatlan shea vaj Észak-Ghána területéről származik. A shea vaj összetétele nagyon hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételéhez, vitamintartalma pedig szinte tökéletes bőrápolóvá teszi.

AMIÉRT JÓ NEKED ÉS A BŐRÖDNEK:

  • Értékes zsírsavak: hatékonyan segíti a bőröd megszépülését legyen akár zsíros, akár száraz, akár ekcémás. Ezen kívül hidratál, ápol, táplál, regenerál és gyorsítja a
    bőrsejtek megújulását.
  • A-vitamin: Szabályozza, ez által harmonizálja a faggyútermelést, valamint ellenállóvá teszi a bőrt a fertőzésekkel szemben.
  • E-vitamin: Bőr öregedését gátló, úgynevezett „anti ageing” vitamin, amely segít fiatalosan üdének megtartani az arcbőrödet.
  • F-vitamin: Segíti a test szöveteinek létrehozását, regenerálódását, így a bőrre is jó hatással van. Felgyorsul a sebgyógyulás, egészséges lesz a haj.

 

JOJOBA OLAJ 

A Mexikóban és Dél- Amerikában honos jojoba cserjéből nyerik a világ egyik legértékesebb olaját. Az olaj tulajdonságai hasonlítanak a bőrünkben is megtalálható olajok összetételéhez. A jojoba olaj sokféle ásványi anyagot és vitamint tartalmaz. Magas E-vitamin tartalma védi a bőrt a káros szabad gyökökkel szemben. Speciális zsírsav összetételének köszönhetően, meggátolja az oxidációs folyamatokat. A jojobaolaj erősíti a bőr védelmi vonalát, megköti a nedvességet a bőr szarurétegében, növeli annak rugalmasságát. A jojobaolaj hatásos az akné kialakulásáért felelős baktériumok ellen és biztosítja azokat az összetevőket, melyek a bőr vízveszteségének megakadályozásához szükségesek. Kitűnő kúra a száraz, öreged és zsíros bőrre is.

AMIÉRT JÓ NEKED ÉS A BŐRÖDNEK:

  • antioxidáns tartalom, vagyis megvédi a sejteket a stressz okozta káros hatásoktól 
  • antiallergén, így nem okoz irritációt egyik bőrtípus esetén sem 
  • gyulladáscsökkentő hatású 
  • napégés után kiváló hidratáló és bőrnyugtató hatás 
  • növeli a bőr rugalmasságát, így kiváló alapanyag az öregedéscsökkentő kozmetikumokhoz 
  • minden bőrtípushoz tökéletesen alkalmazható

 

TEAFAOLAJ 

A világnak csupán egyes régióiban előforduló teafa elsősorban Ausztráliában őshonos. A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafaolaj nemcsak gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonsága miatt kedvelt, hanem azt is igen nagyra becsülik, hogy a teafaolaj nem károsítja sem a szöveteket, sem a nyálkahártyát.

AMIÉRT JÓ NEKED ÉS BŐRÖDNEK IS:

  • gyulladt bőr kezelésére
  • gomba-, baktérium-, és vírusölő 
  • érdes, horzsolt bőr regenerálására 
  • bőrfelszín megújítására 
  • bőrnyugtatásra

 

EUKALIPTUSZ ILLÓOLAJ

Az eukaliptusz illóolajat (Aetheroleum eucalypti) az Ausztráliában honos eukaliptuszfa (Eucalyptus globulus) levelei és fiatal ágaiból vízgőz-desztillációval nyerik ki. Az eukaliptusz illóolaj frissítőleg hat az emberre, kedvezően hat a nyomott mélabús hangulatra.

AMIÉRT JÓ NEKED ÉS BŐRÖDNEK IS:

  • sebgyógyulást elősegítő hatása van 
  • frissítő, hangulatjavító és a figyelem összpontosítását elősegítő 
  • antibakteriális, gyulladáscsökkentő 
  • láb-, kéz-, körömgombásodás kezelésére 
  • szabályozza a bőr zsíranyagcseréjét


Összetevők: shea vaj, jojoba olaj, teafa és eukaliptusz illóolaj

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

 
Legyél a VIP-TAGUNK!
…és Tiéd egy 500 Ft-os kupon!
Név:
Email:

 

Weboldalunkon sütiket használunk azért, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb élményt nyújthassuk Neked.